Associazione "Primo Passo"

Go to Cursuri & Laboratoare

Cursuri & Laboratoare

Sustinuti de grupul nostru de „Voluntari Primo Passo” ne propunem sa realizam cursuri si laboratoare gandite pentru toti, in mod special pentru copii.

Go to Voluntariat

Voluntariat

Intra si tu in grupul de „Voluntari Primo Passo”. Ne dorim ca asociatia sa devina un important punct de reper pentru comunitate si in mod special pentru cei tineri.

Go to Grupul Vatra

Grupul Vatra

Grupul de dansuri populare „Vatra” are ca obiectiv principal apropierea noilor generatii catre dansul popular dar si promovarea traditiilor si culturii romanesti.

Go to Evenimente

Evenimente

Asociatia „Primo Passo” organizeaza diferite evenimente ce au scop cultural iar cu Grupul de dansuri populare Vatra, participam la diferite spectacole pentru a promova cultura si traditia romaneasca.

Despre noi

Sustinem cultura si traditia romaneasca!

Asociatia Primo Passo a fost infiintata in 28 noiembrie 2016 din initiativa unui grup de tineri dornici sa promoveze activitati organizate in scop comun si sa puna in lumina valorile spirituale romanesti. Dragostea pentru bogatia si frumusetea folclorului national, reprezinta un alt motiv al infiintarii asociatiei pentru ca scopul acesteia este de a face cunoscută tara de origine prin valorile culturale, literatura, artă, muzică, tradiții și acționează pentru păstrarea identitații culturale si spirituale a comunitătii române.

• Organizam cursuri si laboratoare dedicate tuturor, in mod special pentru tineri.

• Organizam diferite evenimente si spectacole culturale.

• Pentru a realiza proiectele noastre avem nevoie de tine si de experienta ta personala. Te asteptam alaturi de noi!

Devino si tu membru "Primo Passo"! Descopera avantajele!

Contacteaza-ne!

Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!